O MNIE
Nazywam się Paweł Magiera. Jestem kucharzem z wykształcenia, a z zamiłowania poszukiwaczem dobrego smaku. Pasją do dobrego jedzenia zaraził mnie mój dziadek, który sam przygotowywał wędliny z wyhodowanych przez siebie zwierząt.
Żeby odtworzyć smaki dzieciństwa i wydobyć bogactwo dawnych receptur, od kilku lat sam robię od podstaw wędzonki, pozbawione chemii. Na początku wędziłem dla siebie, potem dla rodziny i przyjaciół, a teraz tym wyjątkowym smakiem chcę podzielić się z Tobą.
Chcę, żeby na Twoim stole zagościły doglądane przeze mnie, zdrowe i smaczne produkty, takie których nie powstydziłby się dziadek.


MANUFAKTURA MIĘSA
Co wyróżnia moje wędzonki?
- Wytwarzane tradycyjnie według receptur dziadka
- Wędzone naturalnym dymem z drewna bukowego i olchowego
- Tradycyjne przyprawy, które znał i używał dziadek
- Bez polepszaczy smaku i barwników
